|  پنجشنبه 5 مرداد 1396  |  23:42

بوشهر موفق به کسب مقام اول مسابقات والیبال منطقه چهار کشوری شد

تیم والیبال استان بوشهر مقام اول مسابقات والیبال دانشجویان پسر منطقه چهار کشوری دانشگاه‌ آزاد اسلامی را کسب کرد.

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن گفت این دوره از مسابقات که با حضور 5 تیم از استانهای فارس، خوزستان، بوشهر، کهگیلیویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری از روز سه شنبه 16/2/93 به میزبانی این واحد کار خود را آغاز نمود، طی 5 روز به صورت دوره ای برگزار شد.

سید قادر حسینی افزود در پایان تیم استان بوشهر توانست مقام اول را به خود اختصاص دهد و تیم های استان خوزستان و فارس نیز در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

وی سطح تیم‌های شرکت‌کننده در این رقابت‌ها را در سطح بالایی ارزیابی کرد و ابراز امیدواری کرد واحد بروجن که اولین میزبانی خود را در مسابقات منطقه ای تجربه می کرد توانسته باشد میزبان خوبی برای تیم های شرکت کننده در این بازی ها باشد.

دوشنبه 12 اسفند 1392  10:22

تعداد بازديد از اين خبر : 1202