|  پنجشنبه 5 مرداد 1396  |  23:43

دومین جلسه ستاد هماهنگی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

دومین جلسه ستاد هماهنگی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با حضور معاونت هماهنگی، دبیر هیات امناء، روسا و معاونین پژوهشی واحدهای استان به میزبانی واحد بروجن برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه مهندس بابک کیوانی سرپرست واحد بروجن ضمن عرض خیرمقدم به ارائه گزارشی خلاصه از وضعیت این واحد به حاضرین پرداخت.

در ادامه معاون هماهنگی استان با اشاره به لزوم توجه به سرمایه گذاری و اقتصاد دانش بنیان در واحدها گفت تاکید دکتر میرزاده ریاست دانشگاه هم بر استقلال بودجه دانشگاه از شهریه های دانشجویی است و از این پس عملکرد روسای واحدها بر این اساس سنجیده خواهد شد.

دکتر علی کاظمی با تاکید بر اینکه طبق برنامه ریزی سازمان مرکزی دانشگاه باید 12 درصد از بودجه دانشگاه از منابع غیر شهریه باشد از روسای واحدها خواست تدابیر لازم جهت تحقق این امر را بیندیشند.

وی در ادامه گفت سیاست دانشگاه آزاد اسلامی این است که افزایش نرخ شهریه ها به صورت شناور باشد  به این صورت  که شهریه ها بر اساس رشته، موقعیت دانشگاه، دوری از مرکز و میزان پذیرش دانشگاه تعیین می شود.

کاظمی افزود طبق بخشنامه سازمان میانگین افزایش نرخ کشوری شهریه 15 درصد می باشد که با توجه به شرایط واحد های استان این مقدار برای ما 4/15 درصد پیش بینی شده است.

در ادامه رییس شورای پژوهشی منطقه 26 به تشریح طرح تشکیل شرکت ها و موسسات دانش بنیان پرداخت.

دکتر رحیمی از پیش بینی اعتبارات بسیار خوب برای اجرایی شدن این طرح در واحدها خبر داد و در خواست کرد که اعضای هیات علمی، دانشجویان و فارغ التحصیلان واحد به سمت استفاده از این منابع و امکانات هدایت شوند.

در انتهای برنامه حاضرین به بیان دیدگاه های خود در خصوص موضوعات جلسه پرداختند.

دوشنبه 12 اسفند 1392  10:29

تعداد بازديد از اين خبر : 1404