|  جمعه 31 شهريور 1396  |  5:04

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزد اسلامی واحد بروجن

دکتر علی کاظمی:

از یک نظام آموزش عالی بسیار خوب انسان خلاق، متفکر، آزاده و مستقل بیرون می آید.

به مناسبت آغاز سال تحصیلی 94-93 جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزد اسلامی واحد بروجن با حضور دکتر علی کاظمی معاون هماهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، سلطانی نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و جمعی از مسولین شهرستان در سالن اجتماعات واحد بروجن برگزار گردید.

در این مراسم دکتر علی کاظمی بیان اینکه اگر به دنبال یک جامعه توسعه یافته و سالم هستیم باید نظام آموزش عالی آن جامعه مترقی و پویا باشد گفت برخی کشورها علیرغم کمبود منابع و امکانات کشورهایی توسعه یافته می باشند.

وی گفت از یک نظام آموزش عالی بسیار خوب انسان خلاق، متفکر، آزاده و مستقل بیرون می آید، از چنین جامعه ای انسان مدیر بیرون خواهد آمد. پس اگر بخواهیم به دنبال این جامعه باشیم، باید از یک آموزش عالی خوب و یک دانشگاه بسیار خوب بهره ببریم تا بتوانیم اسنان متخصص بسازیم. یک انسان متخصص می تواند نیازهای اجتماعی،فرهنگی،سیاسی و اقتصادی جامعه را برطرف کند.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی  گفت دانشگاه ها باید سه مشخصه زیر را در کنار هم داشته باشند، آموزش، پژوهش و فرهنگ. که دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا قدم های خوبی را برداشته است.

ایشان با اشاره به برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اقتصاد دانش بنیان ابراز امیدواری کرد که به روزی برسیم که این دانشگاه بتواند از علمش و از تولید علمش درآمدهای خود را کسب کند و بار مالی از دوش دانشجویان و خانواده های برداشته شود.

در ادامه نیز دکتر احمد بهرامی  رئیس واحد ضمن خوشآمدگویی و خیرمقدم دانشجویان به عرصه علم آموزی و فرهنگ با بیان افتخارات و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی در سه دهه فعالیتش به معرفی اجمالی واحد از لحاظ تجهیزات، امکانات و اهداف پیش رو پرداخت.

امیرعباس سلطانی نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز طی بیاناتی از زحمات روسای پیشین و فعلی دانشگاه در جهت پیشرفت واحد و خدمت به مردم این شهرستان تقدیر و تشکر کرد.

در انتها به شرکت کنندگان هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.

شنبه 3 آبان 1393  16:37

تعداد بازديد از اين خبر : 2051