|  پنجشنبه 5 مرداد 1396  |  23:43

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن در عزای سید و سالار شهیدان به سوگ نشستند

همزمان با ایام حزن و ماتم آل الله و شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن به سوگ نشستند.

حجه الاسلام سید شهاب الدین طباطبایی سخنران این جلسه با بیان پیام های نهضت حضرت ابا عبدالله (علیه السلام) و قیام عاشورا به جوانان از آنان خواست با توجه به این پیام ها به مقابله با تهاجمات دشمنان که این روزها به صورت نرم و آهسته در حال جریان است بپردازند.

دکتر احمد بهرامی با اعلام این خبر به بیان گزارشی از برنامه های واحد بروجن در این ماه پرداخت. وی گفت از برنامه های شاخص در این ایام برگزاری 5 شب مراسم عزاداری و سوگواری در خوابگاه های برادران و خواهران و اطعام بر سر سفره حضرت امام حسین(علیه السلام) می باشد.

سرپرست واحد بروجن همچنین تصریح کرد در دهه اول محرم مراسم زیارت عاشورا ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان هر روز بعد از نماز ظهر و عصر در نمازخانه واحد برگزار خواهد شد تا این واحد نیز سهمی در برپایی عزای حضرت سیدالشهدا داشته باشد.

يکشنبه 18 آبان 1393  10:54

تعداد بازديد از اين خبر : 1475